Flightcase bestellen

Zelf een flightcase ontwerpen door model te kiezen, maten in te geven en de specificaties te bepalen. Kies zelf het aantal handgrepen, sloten en zwenkwielen. Op deze wijze stel je zelf de flightcase samen, kijk hiervoor op www.casebuilder.com. Deze website is in december 2011 volledig vernieuwd en de gebruiksvriendelijke ontwerpeditor maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een eigen flightcase samen te stellen. In één scherm kun je de formaten, materialen, opties en afwerking kiezen.

De flightcase kan geleverd worden als bouwpakket of als kant-en-klaar, waarbij de kisten worden geleverd binnen 5 werkdagen. Voor de orders uit Duitsland geldt een levertijd van 7 werkdagen.

Afhankelijk van het te vervoeren of te beschermen object kies je de juiste maatvoering en afwerking, bijvoorbeeld binnenwerk met schuim.

Voor het vervoeren van een kostbaar of breekbaar object, is een flightcase op maat  de ideale oplossing. We zien dat klanten een op-maat flightcase gebruiken voor het vervoeren van machine-onderdelen, LCD of LED schermen, computerapparatuur, meetapparatuur, gereedschap, miniatuur modellen, etc.

Casebuilder.com heeft recent ook toegevoegd dat er ultralichte flightcases kunnen worden besteld, deze zijn uitgevoerd in kunststof.

Flightcase Bouwpakket

Zelf een flightcase maken? Bestel online je flightcase op maat en ontvang alle onderdelen en het voorbewerkte houtmateriaal. Met popnagels en een popnageltang zet je zelf de professionele flightcase in elkaar. De levertijd van een flightcase bouwpakket op www.casebuilder.com is binnen 5 werkdagen.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving van een flightcase bouwpakket op www.flightcasebouwpakket.nl. Alle informatie over het bouwpakket en de flightcaseonderdelen staan beschreven, met duidelijke foto’s. Het is een soort handleiding voor het monteren van de flightcase.

Ontwerp zelf een flightcase, zodat de maatvoering exact voldoet aan de eisen en wensen. Voor het transport van waardevolle goederen is het van belang dat de behuizing als gegoten zit. Vervolgens kun je hout (voorbewerkt), alle onderdelen en een handleiding thuis gestuurd krijgen. Daarna kun je zelf de flightcase bouwen en het scheelt qua kosten ook met een kant-en-klaar geleverde flightcase. Als je handig bent kun je dus ook de nodige Euro’s besparen.